Γκάζι

Γκάζι

Επισκεφθείτε το Γκάζι για να γευτείτε τη μεταβιομηχανική αστική κουλτούρα της Αθήνας και μερικές από τις καλύτερες νυχτερινές εξορμήσεις στην πόλη. Το τολμηρό Γκάζι είναι γνωστό για τα φιλικά προς τα ΛΟΑΤΚΙ+ μέρη του (αν και οι περισσότεροι από αυτούς τους χώρους δεν ακολουθούν πρότυπα προσβασιμότητας), τα μοντέρνα μπαρ, τις γκαλερί και τα φαγάδικα με τα υπαίθρια τραπεζάκια, ειδικά μέσα και γύρω από την κεντρική πλατεία του Κεραμεικού και το μετρό.

Εικονίδιο προσβασιμότητας

Πληροφορίες

➡️ Αυτή η παλιά εκκλησία βρίσκεται πιο χαμηλά από το επίπεδο του πεζοδρόμου με αποτέλεσμα, για να την προσεγγίσεις και όχι απλά να την δεις, να πρέπει να κατέβεις από μία ράμπα που βρίσκεται στο δεξί της μέρος. 

➡️ Η ράμπα έχει πολύ καλή κλίση, δεν έχει κιγκλίδωμα αλλά τοιχάκι και δεν γλιστράει παρότι δεν είναι φτιαγμένη από αντιολισθητικά υλικά. Σε βγάζει στο μικρό περίβολο της μικροσκοπικής εκκλησίας.

➡️ Η ίδια εκκλησία δεν είναι προσβάσιμη. Η πιο προσεγγίσιμη είσοδος για αμαξίδια είναι αυτή που βρίσκεται εκ διαμέτρου αντίθετα από τη ράμπα.

➡️ Η είσοδος αυτή έχει ένα σκαλοπάτι 15 εκατοστών για να ανέβεις στο πλατύσκαλο, μετά κατεβαίνεις ένα σκαλοπάτι 9 εκ. για να κατέβεις από το πλατύσκαλο και μετά ένα τελευταίο σκαλοπάτι 15 εκατοστών για να κατέβεις στο εσωτερικό του χώρου.